Language:

Klankbehandeling

Ontdek de harmoniserende en helende kracht van klank. Tijdens een klanksessie wordt je lichaam ‘aangeraakt’ door de trilling van klanken en hierdoor laat je blokkades, stress of spanning los. Deze trilling verhoogt je energie, je bewustzijn en heeft een positief effect op je hele lichaam.

De kracht van klank

Er is vast een klank die jou raakt. Misschien een bepaalde stem, je favoriete muziek, het gezang van vogels of het geluid van de zee. Klank draagt de frequentie van transformatie en creatie in zich. Ieder geluid ‘raakt je fysieke lichaam aan’ met een bepaalde trilling en heeft een bepaald effect op je. Dit is waarom je je rustiger, energieker of meer ontspannen voelt bij het horen van bepaalde klanken.

Creëer bewust je eigen leven 

Bij een klankbehandeling gaan we op zoek naar wat jou belemmert, wat je graag wilt loslaten en wat je daarvoor in de plaats wilt. Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op een massagebank terwijl je een warme stroom van klanken en universele helende mantra’s ontvangt. De klanken worden gemaakt door mijn stem en klankschalen.

Door de helende kracht van klank, gaat de energie in je lichaam weer stromen, ontstaat er ontspanning en sta je open om te creëren wat je graag wilt. Daarnaast geven deze klanken kracht – Empowerment – aan jouw positieve intenties. Je kunt hierdoor bewust ontspanning, gezondheid, geluk en plezier in je eigen leven creëren. 

Meld je nu aan voor een klankbehandeling!

Meld je nu aan voor een klankbehandeling en ervaar de kracht van klank! 

Een klankbehandeling van 2 uur bedraagt €175,- 

Of ervaar eerst een ontspanningssessie - Nu maar €50,- 

Je kan ook kiezen voor een ontspanningssessie. In een ontspanningssessie maak ik klanken met mijn stem en klankschalen. Zo gaat de energie in je lichaam weer stromen, ontstaat er ontspanning en sta je open om te creëren wat je graag wilt.

Een ontspanningssessie van 1,5 uur bedraagt €135,-. Meld je nu aan voor een eerste sessie en betaal maar € 50,-! *

* Elke volgende ontspanningssessie bedraagt €135,-.

top