Language:

EFT Behandeling

Heb je last van woede, angst of stress of andere persoonlijke problemen? Heb je verschillende therapievormen of trainingen gevolgd, zonder het gewenste resultaat? Wil je inzicht in de essentie van je klacht en deze transformeren?

Maak nu een afspraak en ontvang een gratis telefonisch consult. 

Hoe ziet een EFT behandeling eruit? 

Tijdens het consult bespreken we je fysieke gesteldheid, energieniveau, ziekteverleden, de klachten die je ervaart en wat je graag wilt veranderen. Je leert de EFT-techniek en ontdekt hoe je letterlijk woede, stress, pijn en angst uit je leven kan ' wegkloppen'. In het eerste consult kan je al vorderingen maken en meer ontspanning ervaren. Bovendien krijg je duidelijke instructies mee naar huis, zodat je ook thuis kunt beginnen met het toepassen van EFT. 

Creëer een ontspannen leven met EFT

EFT –  Emotional Freedom Techniques - combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, neurologie en acupunctuur. Het is een eenvoudige en zeer effectieve methode om stress los te laten. Daarnaast lost EFT lichamelijke kwalen op en verwijdert het pijnlijke gevoelens zoals woede, angst, verdriet, onzekerheid en somberheid. Het is een methode die snel en blijvend grondige resultaten biedt. Met behulp van EFT creëer je een ontspannen leven en kan je weer in je kracht staan.

Pak met EFT de oorzaak aan

Energie is de basis van alles. Ons lichaam bestaat uit energie en energiebanen. Deze energiebanen raken geblokkeerd als emoties van stressvolle gebeurtenissen worden weggedrukt en niet verwerkt. Hierdoor kunnen emotionele en fysieke klachten ontstaan. Door op specifieke acupressuurpunten op je lichaam te kloppen, terwijl je de stressvolle emotie doorvoelt, hef je de energieverstoring op en pak je de oorzaak van het probleem aan. Zo bevrijd je jezelf van stress, angst, onzekerheid en pijn. 

Sterk in het leven staan

Wil je op eigen kracht weer ontspanning en vrijheid in je leven creëren? Ik leer je hoe je de EFT-technieken op je eigen manier kunt toepassen om van je klachten af te komen. Maak een afspraak, en ontvang een gratis telefonisch consult. 

Meer informatie

Het tarief van een EFT consult van twee uur bedraagt €135,-.

Het tarief van een coachings-consult van twee uur bedraagt €135,-. 

Wil je meer weten of even overleggen? Maak een afspraak en ontvang een gratis telefonisch consult. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

 

Lees hier over de ervaringen van anderen. 

top