Language:

Lezing: Wat gebeurt er als je dood gaat?

Vraag jij je weleens af wat er gebeurt als je dood gaat? Heb je een geliefde verloren en vraag je je af waar deze persoon zou kunnen zijn? Heb je -nare- ervaringen met geesten en wil je weten waarom jij ze ziet of wil je daar vanaf? Of ben je bang voor de dood?  Meld je dan aan voor deze lezing. 

Fascinatie voor leven na de dood

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor leven na de dood. Ik heb vele boeken gelezen over geesten, bijna-doodservaringen en het hiernamaals op zoek naar logische eenvoudige verklaringen en antwoorden. Voor wetenschappelijk bewijs verdiepte ik me in het fysieke universum, sterrenstelsels, zwarte gaten, natuurwetten en quantumfysica. Hoe meer ik ontdekte hoe meer ik tot de conclusie kwam hoe gedetailleerd en perfect alles in elkaar zit en functioneert. Dat bracht mij als tiener tot de vraag: Is ons bestaan eigelijk wel toeval en zijn ervaringen van 'leven na de dood' wel een verzinsels van het brein? 

Mijn zoektocht naar de waarheid bracht mij niet alleen in contact met boeken, teksten, documentatie, maar ook met mediums, ervaringsdeskundigen en docenten en inmiddels weet ik dat er leven na de dood is en hoe onze ziel een waardevolle liefdevolle creatie is. 

In deze lezing deel ik graag mijn visie, ervaringen en inzichten.

Ik bespreek o.a. de volgende onderwerpen

- Wat is de ziel en waaruit bestaat de zielsconditie?
- De verschillende sferen/dimensies.
- De lagere sferen en de hogere sferen.
- De invloed van geesten op aarde, op je lichaam en je brein. 
- Hoe kan je negatieve invloed van geesten veranderen en voorkomen? 
- Gidsen
- Manieren van groei en progressie 
- Tips en trics: de meest liefdevolle en efficiente manier van progressie op aarde en in het hiernamaals.

Meld je aan

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij meer weten? Meld je aan voor deze lezing en mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij: 050-311 0433. 

Locatie

Blauwe Boerderij in Groningen (corona proof) of in overleg. 

Kosten: vrijwillige bijdrage

Bekijk meer opleidingsdata

top